Managing partner

Ellen Altenburg

fotograaf: Pieter Pennings
fotograaf: Pieter Pennings

Breng inspirerende mensen bij elkaar en ze zullen je verassen met hun resultaten. Zo weet Ellen als geen ander verbindingen te leggen. Tussen directie en werkvloer. Tussen creatieven en opdrachtgevers. Ze ontwikkelt community concepten en resultaatgerichte innovatie.

Binnen ContentKings werkt Ellen als enthousiast projectleider. Haar focus ligt altijd bij het werkelijke probleem van de klant, de gebruiker, de medewerker: de ‘Jobs To Be Done’.

Ellen is als managing partner nauw betrokken bij de uitvoering van onze projecten. Ze weet mensen in beweging te krijgen. Als directeur van culturele festivals en vanuit haar werkervaring bij grote organisaties behartigt ze de belangen van jou als klant als geen ander.  Ze kan putten uit haar unieke ervaring als adviseur bij de Provincie Noord-Brabant en communicatie manager bij de faculteit Technische Bedrijfskunde van de TU Eindhoven en de Design Academy Eindhoven. Ze droeg bij aan de internationalisering van de academie en het doorbreken van Dutch design.

Ellen houdt van storytelling. Ze weet ook haar verhalen te vertellen als uitgever, auteur en fotograaf van haar eigen boeken en artikelen in de media.

Vaak is iets moeilijks eenvoudig te verbeteren, voor je klanten of voor je mensen intern. Je hoeft er alleen maar ánders naar te kijken. Ellen Altenburg

Andere teamleden