UX expert en onderzoeker

Martijn van der Heijden

fotograaf: Nick de Bruijn, Lifely
fotograaf: Nick de Bruijn, Lifely

Jouw gebruikers verdienen een website of intranet waar ze écht wat aan hebben. En dat geldt ook voor jou: maak je platform succesvol.

Martijn is een graag geziene usability expert, ontwerper en onderzoeker. Als industrieel ontwerper werkte hij na de TU Delft bij bekende digital agencies als Fabrique. Digital First: na een tijdje samenwerken met Martijn denk je niet anders. Hij weet dat gebruikers de baas zijn. Daarom neemt hij hen serieus en zal ze bij jou aan tafel met overtuiging vertegenwoordigen.

Online zijn gebruikers de baas. Ze komen iets bij je doen of halen. Kun je dat niet bieden, dan zijn ze weg. We moeten (taken van) gebruikers dus serieus nemen. Martijn biedt je met zijn gebruikersonderzoek een unieke kijk in de werkelijkheid van jouw klanten. Hij is expert op het gebied van kwalitatief gebruikersonderzoek. Daarnaast is het docent bij Avans Hogeschool. Martijn geeft regelmatig design workshops en focusgroepen om de Jobs to be Done samen met de opdrachtgever in kaart te brengen.

Niets is zo leerzaam als een échte test met een échte gebruiker. Martijn van der Heijden

Andere teamleden