In onze trainingen verwisselen cursisten van stoel met hun klanten. Ze ondergaan een perspectiefwisseling en combineren dit met hun eigen professionaliteit.

Daarbij gaan we nét even een stap verder. Het geven van tips en trucs is niet genoeg. We combineren bewustwording met kennisoverdracht op een leuke en interactieve manier. Onze trainingen zijn maatwerk, met je eigen site, app of intranet als casus of lesmateriaal. Je gaat dus gelijk aan de slag met echte content.

We geven de volgende trainingen:

  • Schrijven voor het web
  • Taakgericht schrijven
  • Persona’s maken en Customer Journey Mapping
  • Werken met formats

De trainingen zijn te combineren binnen een grotere cursus. Daarnaast leveren we ook trainingen op maat, afhankelijk van wat je organisatie nodig heeft.

Ook je organisatie versterken? 

Bel ons op +31 (0)10 – 2010888 of stuur een bericht.

Eerder gaven we trainingen en masterclasses voor:

Frankwatching (2010-2013), Academie voor Overheidscommunicatie, Gemeente Oosterhout,Kadaster, Ministerie van Financiën, Provincie Noord-Brabant, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), Universiteit Maastricht, Vereniging Kamer van Koophandel, Universiteit Leiden (colleges Journalistiek & Nieuwe Media), Hogeschool Arnhem Nijmegen (post-HBO), Utrecht Business School en vele, vele anderen.