ContentKings helpt organisaties bij de transitie naar flexibel en klantgericht werken. We werken altijd voor en door de klanten van onze opdrachtgevers. Door gebruikersonderzoek, UX-advies of -ontwerp maar ook training en coaching.

Behoefteonderzoek

Weet wat je klanten bezighoudt

Je zet je klanten centraal. Ook online. Maar ken je hun Jobs to be Done? Weet je ook het ‘waarom’? Een behoefteonderzoek geeft antwoord op die vragen. Je business, je marketing en je platform krijgen een beter fundament.

LEES VERDER

Organisatie & coaching

Een stuur voor je zelfsturende team

Ook jouw organisatie moet wendbaar zijn. Agile, zelfsturend: de toegevoegde waarde moet centraal staan, niet de rompslomp. Het Customer Loyalty Programma is een perfecte methode om doelgericht én flexibel te organiseren.

LEES VERDER

Usabilitytest

Kijk door de ogen van je klanten

Via een usabilitytest zie je met eigen ogen hoe klanten je (digitale) aanbod ervaren. De proefpersonen voeren opdrachten uit en klikken kritisch door je site. Wij zetten de bevindingen voor je op een rij en je krijgt concrete aanbevelingen.

LEES VERDER

Contentstrategie

Match je interne doelen met externe behoeften

Hoe relevant is je organisatie online? Wanneer zijn jouw gebruikers engaged? Wij verbinden je interne strategie met externe marktbehoeften. Je klant centraal stellen in woord én daad. Dat is contentstrategie volgens ContentKings.

LEES VERDER

Ontwerp

Manage je informatie

Ellenlange rapportpagina’s. Een dolende webredactie, murwgebeukt door paniekvoetbal en PDF’s. ContentKings ontwerpt formats en heldere guidelines, waardoor je redacteuren aantoonbaar succesvoller zijn.

LEES VERDER

Expertanalyse

Neem een shortcut naar inzicht

Een Expertanalyse is een snelle methode om knelpunten van je website of app boven water te krijgen. Wat wordt niet begrepen, waar haken gebruikers af? Ideaal als het budget of de planning geen Usabilitytest of Behoefteonderzoek toelaat.

LEES VERDER

Contentimplementatie

Organiseer nu de redactie van morgen

Wel eens een digitaal project opgeleverd? En, hoe ziet dat eruit… na 6 maanden? Of na een jaar? ContentKings bedenkt met jouw organisatie duurzame redactieprocessen zodat je redactie zelfstandig verder kan.

LEES VERDER

Contentproductie

Kill Lorem Ipsum

Goede content ontstaat niet vanzelf. Ook niet in een scrum. Een goed ontwerp blijft overeind, ook met echte content. ContentKings zorgt voor de productie van scherpe teksten. Samen met onze associates, of met jouw interne team.

LEES VERDER

Trainingen

Investeer in je team

Iedereen kan zich bekwamen als contentstrateeg, webschrijver, -redacteur of -manager. Investeer in jou en je team en volg een training of masterclass

LEES VERDER

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?