Courtyard12

Ook wij dragen gele hesjes. Om ‘s avonds de hond uit te laten in donker Brabant. Even serieus: we leven in een wereld die soms meer ontwricht raakt dan ons lief is. McKinsey laat de toekomst van onze banen zien in een bling-bling overzicht van rapporten. Kom je ook naar de OmnichannelX conferentie? Bekijk het interview met Rami Malek als Freddy Mercury in een ‘larger than life performance’.

Leestips

1. McKinsey geeft je een 5 minuten briefing: ‘Fear/Fear not’. Met links naar een Pew Research Center onderzoek over banen die verdwijnen. Maar ook naar een rapport van het World Economic Forum over banen die verschijnen.

2. Jeanne Liedtka beschrijft in HBR de toegevoegde waarde van design thinking. Niet nieuw, wel inspirerend.

3. Voor wie ‘m nog niet gelezen heeft: de sneak preview ‘Trouwe klanten in disruptieve tijden‘. Ons boek “Trouwe klanten bestaan wél” verschijnt volgend jaar  bij uitgeverij Van Duuren Media.

CK/NIEUWS

Conferentie met korting
Op 30, 31 jan. en 1 feb. vindt de conferentie OmnichannelX 2019 plaats in Amsterdam. Wij geven er de Customer Loyalty Masterclass. Als klant van ContentKings krijg je kaarten tegen gereduceerd tarief. Mail ons even.

Kerstsurprise? Speciale aanbieding…
Als lezer van deze nieuwsbrief bieden we je gratis de Inspiratiesessie aan ‘Maak de klant weer koning!’ (waarde €500,-). Geef je collega’s een boost! De actie loopt tot 24 dec.

CK/PROJECTEN

A + O FONDS GEMEENTEN
Voor het A+O fonds Gemeenten hebben we het afgelopen jaar de basis gelegd voor een nieuw platform: behoefteonderzoek uitgevoerd, persona’s, Customer Jobs en formats ontwikkeld. En content geproduceerd. Ad interim werkt Rob Punselie er nu als coach om de aanpak te verankeren in het DNA van de organisatie.

  • Lijkt het je wat zo’n klantgerichte coaching van je team? Lees meer over contentorganisatie of bel Rob Punselie (06 53780850)

PUBLIC SPACE FOUNDATION
We hebben met een top team van ontwerpers, redacteuren en onze SEO expert Martijn Hoving de site van Public Space Foundation vernieuwd. Een volledig herontwerp, een succesvolle migratie van >500 blogposts, omzetting van taxonomie en eindredactie mét behoud van SEO ranking. Drijvende kracht is Dr. Steven de Waal, voormalig CEO Boer & Croon en internationaal spreker over disruptief burgerschap.

HORIZONSCAN GENEESMIDDELEN
Een maatschappelijk mega-probleem: de torenhoge kosten van medicijnen. In competitie wonnen we de opdracht bij Zorginstituut Nederland voor gebruikersonderzoek van de Horizonscan Geneesmiddelen. Zorgprofessionals raadplegen deze site om te timen wanneer nieuwe medicijnen op de markt gaan komen. Een complex gebruikersonderzoek met strategische resultaten. Lees meer

  • Lijkt het je wat, zo’n grondig gebruikersonderzoek met strategische impact? Lees meer over behoefteonderzoek of bel Rob Punselie (06 53780850)

CK/WALK OF FAME

Wij kruipen graag in de huid van een klant of gebruiker, maar hoe Rami Malek in ‘Bohemian Rhapsody’ Freddy Mercury neerzet overtreft alles. Bekijk het interview bij Jimmy Fallon, vanaf 2:05: ‘becoming Freddy’.

Geef je op voor de Court Yard Nieuwsbrief en krijg de leestips en meer in je mailbox