Courtyard10

Weet jouw zoutvaatje hoeveel je op je eitje doet? Alles is tegenwoordig connected, maar wat worden we daar beter van? En een goede User Experience is ook al een commodity geworden. Hierbij onze leestips van vandaag.

Leestip 1: Het Internet of Things (IoT) is het domein van techneuten. Dat leidt tot vreemde uitwassen, zoals een connected zoutvaatje van € 200. Via het web wordt alles inmiddels met alles verbonden, en dan vooral omdat het kan. Maar waar is de echte meerwaarde voor de gebruiker? Alain Dujardin ziet hierbij een rol voor designers. Maar dan moeten ze zich wel richten op de totale ervaring van de dienst, en niet alleen de ‘verschijning’ ontwerpen

Leestip 2: Een goede User Experience (UX) en User Interface zijn gemeengoed geworden. Gebruikers verwachten niet anders. Zelfs banken en bakkers bieden hun klanten een prima UX. Tijd voor de volgende stap voor UX als vak. Als je klant kennen standaard is, is de extra stap: ook de business begrijpen waarvoor je ontwerpt. Lees op Fastcodesign hoe dan.

Leestip 3: Bijna 65% van de banen die basisschoolleerlingen straks hebben, bestaat nu nog niet. Dat wijst een onderzoek van het World Economic Forum uit. Hoe kunnen scholen dan opleiden voor wat het bedrijfsleven straks nodig heeft? En uw personeel, blijft dat voldoende bij? Onderwijs-expert Tony Wagner deed onderzoek en kwam tot 7 noodzakelijke vaardigheden voor de banen van de toekomst.

Geef je op voor de Court Yard Nieuwsbrief en krijg de leestips en meer in je mailbox