Courtyard09

Schud je armen en doe een dansje. Je bent nu klaar voor een creatieve sessie. Ook met echte mensen. Maar, rustig aan, het is tenslotte bijna vakantie. Daarom ook een paar leestips voor tent, strand of balkon. En wil je weten wat er intussen in Den Haag gebeurt? Volg de FormatieVloggers.

Een fijne zomer!

Leestip 1: Iedereen doet alles online en de overheid blijft achter. Dat wisten we al. Dat dat moet veranderen ook. De Studiegroep Informatiesamenleving en Overheid schreef  ‘Maak Waar’ een adviesrapport voor de informateur. Hopelijk leest hij het voordat er een kabinet is. De moeite om even te scannen.

Leestip 2: Mensen in het echt ontmoeten is eng, met een groep creatief bezig zijn nog veel enger. Dat zijn we niet meer gewend nu we elkaar alleen nog maar online ontmoeten om samen te werken. IDEO geeft zes manieren om de boel voor een creatieve meeting een beetje los te schudden.

Leestip 3: Zomer. Dus alle tijd om nog een keer op je gemak de ‘Internet Trends 2017’ te bekijken. Een beroemde lijst opgesteld door Mary Meeker, partner bij Kleiner Perkins.

Boeken voor op het strand

Een kleine selectie uit de stapels boeken die op onze paklijst staan. Enkele nieuw, andere om te herlezen, allemaal inspirerend.

Geef je op voor de Court Yard Nieuwsbrief en krijg de leestips en meer in je mailbox