Court Yard#07

De impact van social media op de business, het gedwongen huwelijk tussen de overheid en digitalisering, én iets over Return On Investment (ROI). Want weet jij welke delen van je content het meeste opleveren? Hierbij onze leestips van vandaag.

Leestip 1: ‘Maar liefst 92% van de jongeren zegt dagelijks online te gaan en 71% daarvan blijkt actief op meerdere platformen.’ Ben je ook benieuwd naar de invloed van social media op ons dagelijks leven en hoe we zaken doen? Leer van de 115 feiten die je nog niet wist over social media.

Leestip 2: De overheid en digitalisering. We raken er niet over uitgepraat. En terecht, want er valt nog veel te verbeteren. Mark Elsgeest geeft zes succesfactoren voor digitale transformaties binnen de overheid.

Leestip 3: How to measure  Return on investment. Wat levert je content nu eigenlijk op? Cristian van Nispen (van Dept) bespreekt een methode waarbij je een waarde toekent aan een pagina en die vermenigvuldigt met het aantal weergaven. Op het eerste gezicht veelbelovend, toegevoegde waarde levert meer op dan clickbait.